Categorieën
Uncategorized Wedstrijd

Koop in mijn webshop: help mij naar Tokio en red de wereld van microplastics!

Men zegt dat je als atleet CEO bent van je eigen bedrijf. Je delegeert veel aan de trainer, de fysiotherapeut, de arts en je wedstrijdmanager, maar uiteindelijk ben je als atleet in charge. Ik voel dit zeker zo. Ik kies heel bewust voor de mensen met wie ik werk, welke rol zij spelen in het team, hoe wij samenwerken en ík ben eindverantwoordelijk voor onze prestaties. 

Financiering van mijn topsportcarrière
Als CEO ben ik ook verantwoordelijk voor de financiering van mijn bedrijf, van mijn topsportcarrière. Het is niet gemakkelijk om, zonder terug te kunnen vallen op een A-status, rond te kunnen komen van het hoogspringen. Toch is het me, met wat hulp en creativiteit, altijd gelukt! Met een crowdfunding, persoonlijke sponsoren en door een half jaar als advocaat door het leven te gaan. 

Maar zo creatief als nu was ik nog nooit. 

Eén van de items van mijn crowdfunding in 2014 was een ‘road to Rio t-shirt’. Ontworpen door mijn toenmalige coach – en beeldend kunstenaar – Rini van Leeuwen, in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

T-shirt van natuurlijke materialen
Als vervolg daarop heb ik dit jaar, in samenwerking met Iron Roots, een Tokyo t-shirt gemaakt! Iron Roots is een bedrijf van twee jongens uit Zoetermeer. Eén van de founders, Erik de Groot, komt ook uit de atletiek en ken ik van ARV Ilion. Iron Roots maakt kleding van eucalyptus, beukenhout (wat?) en hennep. Door natuurlijke materialen te gebruiken voorkomen ze dat microplastics in de oceanen terecht komen. 

Een jong bedrijf, met een mooie missie! En wat is er nou leuker, dan elkaar een beetje helpen? Dus belde ik Erik op, en vertelde over mijn idee voor een Tokyo shirt. Hij was gelijk enthousiast. 

Wat begon als een idee voor één t-shirt, liep al gauw uit de hand. Tijdens het ontwerpen van de opdrukken (wat Sanne Aarts, een goede vriendin van mij heeft gedaan) bleek ik niet te kunnen kiezen. De keuze uit de shirts van Iron Roots bleek net zo moeilijk. En ze hebben ook nog een hele vette hoodie! 

Webshop online!
Dus heb ik besloten jou te laten kiezen! Vanaf vandaag kun je via de webshop op mijn website verschillende t-shirts en hoodies bestellen, met twee verschillende Tokyo opdrukken.

Als jij een shirt of hoodie bestelt, zal ik zorgen dat ik nog lang, vaak en hoog over die lat blijf springen! 

[products limit=”6″ columns=”3″ orderby=”rand”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *