Iron Roots Hemp Hoodie – Tokyo Fuji – Unisex

79,99

Voor mijn Road to Tokio heb ik samen met Iron Roots deze hoodie ontworpen. Iron Roots maakt microplastic vrije, duurzame sportkleding. In één aankoop help je mij op weg naar Tokio, red je de wereld van het microplastic en koop je een heel vette hoodie!

De hoodie is beschikbaar met twee verschillende designs!

Levering: De tweede batch van shirts en hoodies zal op 29 juni gedrukt worden. Bestel voor dinsdag 29 juni en je kunt je shirt of hoodie binnen een week verwachten! 

Pasvorm: Deze unisex hoodie heeft een regular fit. Ons vrouwelijke model is 177 cm en draagt maat S. Ik ben 195 cm en draag L.

De hoodie
Deze hoodie is gemaakt van een mix tussen hennep en biologisch katoen. Hennep is van nature antibacterieel en houdt je lichaam warm. Wanneer je hennep mengt met biologisch katoen, wordt de stof erg zacht en comfortabel. Deze stof heeft een gemiddelde dikte, waardoor je veel bewegingsruimte hebt en het ideaal is voor alle weersomstandigheden.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Road to Tokio
Atletiek is een moeilijke sport om je geld in te verdienen. Toch is het mij altijd gelukt om financiering voor mijn topsportcarrière te vinden. Via crowdfunding, sponsoren of door ernaast te werken. Met deze gedachte heb ik in samenwerking met Iron Roots dit t-shirt laten maken. Een extra inkomstenbron om mijn topsportcarrière mee te financieren.

Volg jij mijn carrière op de voet, of van een afstandje? Bestal dan nu dit shirt. Daarmee help je de wereld microplastic vrij worden, geef je mij een steuntje in de rug en loop jij binnenkort in een prachtig t-shirt!

Iron Roots©
Iron Roots is in 2017 opgericht door drie vrienden die het zat waren dat meer dan 90% van alle sportkleding van plastic werd gemaakt. Toen ze op zoek gingen naar alternatieven, konden ze die niet vinden, dus besloten ze het heft in eigen handen te nemen. Door design, functionaliteit en duurzaamheid te combineren, streven ze ernaar om de beste sportkleding te creëren.

Extra informatie

Design

Tokyo Track, Tokyo Fuji

Maat

S, M, L, XL

Translate »