Iron Roots Beechwood – Tokyo Track

39,99

Voor mijn Road to Tokio heb ik samen met Iron Roots dit t-shirt ontworpen. Iron Roots maakt microplastic vrije, duurzame sportkleding. In één aankoop help je mij op weg naar Tokio, red je de wereld van het microplastic en koop je een heel mooi shirt!

Levering: De tweede batch van shirts en hoodies zal op 29 juni gedrukt worden. Bestel voor dinsdag 29 juni en je kunt je shirt of hoodie binnen een week verwachten! 

Pasvorm: Dit t-shirt heeft een regular fit. Ik ben 195cm en draag maat L

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Road to Tokio
Atletiek is een moeilijke sport om je geld in te verdienen. Toch is het mij altijd gelukt om financiering voor mijn topsportcarrière te vinden. Via crowdfunding, sponsoren of door ernaast te werken. In deze lijn heb ik in samenwerking met Iron Roots dit t-shirt laten maken. Een extra inkomstenbron om mijn topsportcarrière mee te financieren.

Volg jij mijn carrière op de voet, of van een afstandje? Bestel dan nu dit shirt. Daarmee help je mij op weg naar Tokio, red je de wereld van het microplastic en koop je een mooi shirt!

Iron Roots©
Iron Roots is in 2017 opgericht door drie vrienden die het zat waren dat meer dan 90% van alle sportkleding van plastic werd gemaakt. Toen ze op zoek gingen naar alternatieven, konden ze die niet vinden, dus besloten ze het heft in eigen handen te nemen. Door design, functionaliteit en duurzaamheid te combineren, streven ze ernaar om de beste sportkleding te creëren.

Extra informatie

Kleur

Cobalt Blue, Jade Green, Black

Maat

S, M, L, XL

Translate »